Poštovani, ova Internet stranica koristi kolačiće (engl. cookies) koji vam omogućuju najbolji doživljaj prilikom posjete naše web stranice.
Detalje pogledajte na stranici i ukoliko ste suglasni pritisnite gumb „Slažem se“.
Slažem se
Cherokee
Rođen s autentičnom DNK marke Jeep®
Ljepota divljeg Novi Cherokee je konstruiran za budućnost, sa svježom i agresivnom novom vanjštinom koja proizlazi iz njegovog legendarnog naslijeđa: potpuno novi oblik izgleda zapanjujuće, čak i najzahtjevnijem oku. Novi model ima snažnu pojavu, agresivni odnos veličine kotača prema karoseriji i istaknutu prisutnost na cesti. Fluidne, uglađene linije vanjštine naglašavaju učinkovit, aerodinamičan gornji dio karoserije novog modela Cherokee. Čvrsto, zaštićeno podvozje omogućuje legendarne sposobnosti koje su karakteristične za svaki Jeep®. Jedan pogled je dovoljan kako bi se razumjelo da je novi Cherokee odlučno i moćno vozilo na svakom terenu i u svim vremenskim uvjetima.
Otkrijte interijer svjetske klase
Beskompromisna kvaliteta Novi Cherokee u Jeep® ponudu unosi jedinstven, moderan stil. Jednostavno bacite pogled na sve detalje i otkrit ćete premium i dobro izrađenu unutrašnjost, sveobuhvatno obučenu u na dodir mekane matrijale: profinjena mješavina rukom oblikovanih fluidnih oblika, materijala visoke kvalitete, inovativnog odabira boje i materijala, precizne izrade, moderne tehnologije i značajki. Svijet jedinstvenog savršenstva koji čeka da ga otkrijete.
Potražite nova iskustva
 • Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster Prilagođena
  ploča s
  instrumentima
 • Jeep Cherokee Push Start Engine Bežična
  Enter 'n Go™
  funkcija
 • Jeep Cherokee Uconnect Uconnect®
  navigacija s 8.4"
  zaslonom
 • Jeep Cherokee Wireless Charging Pad Modul bežičnog
  punjenja
 • Jeep Cherokee Steering Wheel Controls Kontrole na
  upravljaču
Nova vrsta, konstruirana da se izdigne oznad ostalih
IZBERITE IZVEDBU LONGITUDE LIMITED TRAILHAWK
Longitude - Limited - Trailhawk Novi Cherokee je konstruiran za budućnost, sa svježom i agresivnom novom vanjštinom koja proizlazi iz njegovog legendarnog naslijeđa: njegov novi oblik izgleda zapanjujuće čak i najzahtjevnijem oku. Novi model ima snažnu pojavu, agresivni odnos veličine kotača prema karoseriji i istaknutu prisutnost na cesti. Latitude izvedba uključuje značajke koje postaju još ekskluzivnije na Limited izvedbi, a ponuda završava s Trailhawk izvedbom kod koje je Jeep® način razmišljanja doveden do ekstrema.
Beskompromisna učinkovitost
2.0 Multijet II 16v dizelski motor Novi 2.0-litreni turbo dizelski motor uključuje Multijet II tehnologiju koja doprinosi smanjenju potrošnje goriva za 30 posto u odnosu na prethodni 2.8-litreni turbo dizelski motor ugrađivan u model Jeep® Cherokee. CO2 emisije su također značajno smanjene i rezultirale su u emisiji od 139 g/km kod modela s prednjim pogonom i 147 g/km kod modela s pogonom na četiri kotača. Ovaj 2.0-litreni Multijet II isporučuje 140 konjskih snaga, osigurava izuzetnu ravnotežu između snage i smanjenja potrošnje goriva i emisija, zahvaljujući okretnom momentu od 350 Nm koji je dostupan od 1.750 okr/min. Maksimalna fleksibilnost za smanjenje učestalosti promjene stupnjeva i povećanje užitka u vožnji.
Beskompromisne sposobnosti
3.2 PENTASTAR® V6 benzinski motor Novi 3.2-litreni Pentastar V-6 je prva izvedenica priznatog 3.6-litrenog Pentastar V-6 motora, te se može pohvaliti jednakim inovacijama koje su njegovom prethodniku veće zapremnine osigurale široke pohvale stručnjaka što se tiče učinkovitosti, snage i profinjenosti. To doprinosi profinjenom iskustvu vožnje sa smanjenim vrijednostima buke, vibracija i grubosti, te izvanrednoj ravnoteži veće specifične snage (84,2 KS po litri) uz smanjenje potrošnje goriva od 30 posto u odnosu na V-6 motor na odlasku.
Bezbrižna sigurnost
Preko 70 standardnih i opcijskih sigurnosnih i zaštitnih značajki doprinose sigurnom upravljanju modela Cherokee. Upravljač novog Jeepa® stavlja mnoge kontrole na dohvat vaših prstiju, osiguravajući potpunu sigurnost. Uz snažne temelje izvedene od 65 posto čelika visoke čvrstoće, inžejeri su dodali kompletan raspon značajki aktivne i pasivne sigurnosti kako bi omogućili bezbrižnu vožnju tijekom svakog kilometra.

Napredne opcije uključuju prilagodljivi regulator brzine sa Stop&Go funkcijom koji koristi radar i video senzore kako bi održao sigurnu udaljenost između vas i vozila ispred, te koji po potrebi može automatski do kraja zaustaviti vaše vozilo.

Novi sustav pomoći pri poprečnom i paralelnom parkiranju koristi ultrazvučne senzore kako bi vam olakšao parkiranje, a upozorenje na izlazak iz vozne trake sigurno vas drži na cesti.