Poštovani, ova Internet stranica koristi kolačiće (engl. cookies) koji vam omogućuju najbolji doživljaj prilikom posjete naše web stranice.
Detalje pogledajte na stranici i ukoliko ste suglasni pritisnite gumb „Slažem se“.
Slažem se
Grand Cherokee Cjenik Katalog Galerija SRT Opis modela


Grand Cherokee SRT® nudi više svega što očekujete od kralja
sportskih terenaca. Ne pita za dopuštenje. Ne opravdava se.
Postiže iznimne rezultate. Snaga, raskoš, upotrebljivost i stil. Provjereno.
DRZAK I UPOTREBLJIV VANJSKI IZGLED
MIŠIĆAV IZGLED
Atletski karakter Izrazito drzak i sportski izgled Grand Cherokeeja SRT® izdiže se iz mase danju i noću. Zatamnjena prilagodljiva bi-ksenonska svjetla zastrašujuće djeluju danju, a karakteristična LED dnevna svjetla upozoravaju na SRT verziju noću. Stražnja svjetla izgledu daju završnu notu s »plutajućim« crnim obrubima i LED tehnologijom. Prtljažna vrata koja se otvaraju jednim dodirom praktična su, jednostavna za uporabu i omogućavaju bolju vidljivost kod vožnje unazad. Lijevani naplatci s pet krakova Goliath R20 jamče još jači i širi otisak pneumatika.
SNAŽAN POGONSKI SUSTAV
DRUKČIJA MATEMATIKA
Suma 344 kW (468 KS) i osam stupnjeva prijenosa znači mnogo zabave. Novost kod Grand Cherokeeja SRT® je osam stupanjski mjenjač koji prenosi snagu 6,4-litrenog motora HEMI® na kolnik u posve elektronskom automatskom načinu ili pomoću nanovo oblikovanih ručica za mijenjanje koje se nalaze uz obruč upravljača za ručno mijenjanje. Novi paket donosi poboljšano ubrzavanje od 0 do 100 km/h s bržim mijenjanjem stupnjeva prijenosa koje je još za stupanj brže na udaljenosti od 0 do 400 m radi odnosa stupnjeva prijenosa koji su koncipirani bliže i mogućnosti da duže vrijeme očuva djelovanje osam cilindričnog motora HEMI® u području broja okretaja s povoljnim okretnim momentom. Način Eco i tehnologija za štednju goriva dopunjuju jednadžbu s mogućnostima i učinkovitošću.
Izračunajte sami.
IZVANREDNA VOZNA SVOJSTVA,UPRAVLJIVOST I PERFORMANSE
NAJBOLJI SVIH VREMENA
Možete imati sve. S Grand Cherokeejem SRT® počet ćete voziti najbolje upravljivo vozilo Jeep® svih vremena koje na ispitivanju proklizavanja u vožnji u krug može postići rezultat 0,90 g. Ali to je tek početak. Sustav Selec-Track® nudi pet dinamičkih mogućnosti postavki od automatskog do sportskog, odnosno trkaćeg načina kod kojega se 70 posto okretnog momenta motora HEMI® prenosi na stražnje kotače što naglašava doživljaj vožnje po trkaćoj stazi. Ako se na putu kući vrijeme pogorša, način za snijeg omogućava uravnoteženost u odnosu 50 : 50. Novi osam stupanjski mjenjač pomaže povećati vučne performanse za 44 posto, na 3265 kg. Ako tome dodate i serijski sustav brzog kretanja s mjesta (Launch Control) možete imati doista sve.
NOVA MJERILA KOČENJA
NAJJAČI SPORTSKI TERENAC
Nije bitno kako ih vi mjerite. Performanse se mjere na različite načine. Bitan je kriterij kako nadzirete snagu koju proizvodi vozilo. Grand Cherokee SRT® uključuje nove zrakom hlađene kočione čeljusti Brembo® sa sedam klipova koje hvataju 15-inčne zrakom hlađene kočione diskove sprijeda i 13,8-inčne kočione diskove straga i zato ovu jaku zvijer kod 96 km/h zaustavite za približno 35 metara. To je izvanredno prema svim kriterijima. Cjelogodišnje pneumatike Pirelli P Zero™ P295/45/ZR20 osiguravaju najbolje prianjanje. U to se možete pouzdati.
UNUTRAŠNJOST INSPIRIRANA TRKAĆIM AUTOMOBILIMA
UĐITE U SVIJET UDOBNOSTI I TEHNOLOGIJE
Budućnost započinje ovdje. Unutrašnjost Grand Cherokeeja SRT® prekrasna je mješavina vrhunske i brušene kože koje jamči stil i upotrebljivost te koje vam podižu samopouzdanje u svemu što činite. Izvanredan paket kože Laguna u Sepia smeđoj boji podiže kriterije, a stropna obloga u Alcantari dodaje istinsku profinjenost. Posve novi grijani obruč volana uključuje ručice mjenjača i kontrole za sustav Uconnect® Access glasovnom aktivacijom. Ostanite povezani s aplikacijama za pametne telefone, šaljite govorne poruke i jednostavno slijedite upute za putovanje u udaljena mjesta na novom 8,4-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir koji je praktično postavljen i jednostavan je za korištenje. Digitalna armaturna ploča veličine sedam inča sa zaslonom visoke rezolucije vozačima prikazuje brojne informacije. Inovativni sustav ANC uspoređuje i uklanja buku motora iz unutrašnjosti vozila te na taj način poboljšava iskustvo vožnje i omogućava potpuno tihu vožnju. Sustav za upozoravanje na čeoni sudar, sustav za praćenje mrtvih kutova i elektronski sustav protiv prevrtanja vozila samo su neke od tehnologija koje će vas oduševiti. U svemu tome možete uživati u luksuznoj kraljevskoj udobnosti. Uđite, budućnost započinje ovdje.
GRAND CHEROKEE SRT RED VAPOR
SNAGA, SKRIVENA IZA ATLETSKOG IZGLEDA
Red Vapor Posebna serija verzije Jeepa® Grand Cherokee SRT® posebno visokih performansi te je najbrži i najsnažniji Jeep®-ov model svih vremena. Paket posebne serije Red Vapor predstavlja jedinstvene dizajnerske crte vanjštine i unutrašnjosti koje naglašavaju izrazit izgled nagrađenog sportskog terenskog vozila koje je koncipirano za osiguravanje performansi.

Na raspolaganju je u tri boje:
• Redline
• Brilliant Black
• Bright White
Vanjština Grand Cherokeeja SRT® Red Vapor odlikuje se drskim izgledom zbog ekskluzivnih R20 lijevanih naplataka Goliath s pet krakova, crnih kromiranih završetaka i svjetlećih kromiranih ukrasnih poklopaca. Gornji i donji obrubi mreže hladnjaka u sjajno crnoj boji, karakteristična oznaka Grand Cherokee u sjajno crnoj boji i crveni ili svjetleće kromirani detalji naglašavaju odlučnost ove posebne serije.
Ovi ekskluzivni detalji još su privlačniji u unutrašnjosti. Obruč volana koncipiran za velike performanse ima logotip SRT s osvijetljenom pozadinom, a okvir obruča volana ima anodizirane srebrne završetke. Svijetlo crni obrubi uporabljeni su umjesto serijskih svjetlećih kromiranih obruba, a završeci u radar crvenoj boji u cijelom putničkom prostoru naglašavaju robusnu unutrašnjost. Sjedišta od ekskluzivne crne kože, ulošci od brušene kože u crvenoj boji i naglašeni šavovi u crvenoj boji dopunjuju ovu posebnu unutrašnjost.
Da bi usavršio Grand Cherookee SRT® i istovremeno očuvao njegove velike mogućnosti, SRT® Red Vapor opremljen je sa sustavom za aktivno prigušivanje buke (ANC). A s audio sustavom Harman Kardon® i četiri strateški postavljena mikrofona sustav automatski prigušuje sve neugodne niskofrekventne zvukove i omogućava potpuno tihu vožnju.

Jeep