Jeep Novosti

Jeep Renegade. Otporan na zimu.

Ako želite istraživati i doživjeti širi svijet, potrebno vam je vozilo koje lako može savladati gotovo svaku prepreku. Jeep Renegade s diesel motorom dostupan je već od 190.361 kn.
Saznaj više >
Poštovani vlasnici vozila Jeep, Chrysler i Dodge,

Ukoliko ste vlasnici vozila Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander, Chrysler 300, Dodge Charger ili Dodge Magnum godine proizvodnje 2008 pozivamo vas da se javite....
Saznaj više >
Croatia Harley Days® 2014 - Biograd na Moru, 12.-15. lipnja

Još 2011. godine vozači Harley-Davidsona® iz cijele Europe susreli su se u živahnom gradiću Biogradu na Moru u prelijepoj Hrvatskoj. Mnogi još i danas to druženje nazivaju "najboljim Europskim H.O.G. Rallyjem ikad". Ove se godine on pobjedonosno vraća na Jadran od 12 do 15. lipnja 2014. godine.
Saznaj više >
Novo lice poglavice Grand Cherokee!

Fiat je Chrysleru i Jeepu udahnuo novi život a evergreen Grand Cherokee put do srca kupaca sa starog kontinenta nastoji pronaći modernim dizajnom, znatno solidnijom izradom i ugradnjom sjajnog trolitrenog turbodizelaša, proizvodom tvrtke VM Motori koji je sad još ekonomičniji.
Saznaj više >
"Čestitamo Juventusu!": Jeep slavi s prvacima Italije

Pobjedom protiv Palerma, Juventus je osvojio Seriu A 2012/2013 godine. Jeep kao službeni sponzor je također ostvario pobjedu u 2012. godini, koja je bila doista iznimna po prodajnim rezultatima.
Saznaj više >
Novi 2014 Jeep® Cherokee

Jeep Cherokee®. To je ime najsposobnijeg SUV-a, srednje veličeine, na svijetu. 2014 Jeep Cherokee se vraća u Sjevernu Ameriku kao potpunto novi SUV.
Saznaj više >
Stigao je novi 2014 Jeep® Grand Cherokee

Stigao je novi 2014 Jeep Grand Cherokee koji je poboljšan u smislu izvedbe, dizajna i udobnosti. Već najnagrađivaniji veliki SUV ikada, Grand Cherokee, ima novi osam-stupanjski automatski mjenjač ​​dostupan s cijelom paletom motora. Ovaj novi mjenjač smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova, te isto tako značajno poboljšava ubrzanje.
Saznaj više >
Jeep® na Bologna Motor Show-u 2011.

Na izdanju Bologna Motor Showa 2011 Jeep slavi dvije ekskluzivne najave, 70 godina tehničke evolucije i strast za off-road vožnjom. Zvijezda ovogodišnjeg Motor Showa je izvedba SRT8 modela Grand Cherokee.
Saznaj više >
Jeep® predstavlja finale Svjetskog prvenstva u srufanju Bear Pro 2011

Jeep je Sponzor finala Bear Pro svjetskog prvenstva u surfanju 2011, koje će se održati u Levantu od 10. do 20. studenog u Italiji. Po prvi puta trideset i dva prvaka surfanja će sudjelovati i natjecati se za naslov svjetskog prvaka. Saznaj više >
Jeep® je partner North Face®-u na najvišim vrhovima svijeta

Jeep, legendarni američki brand i off-road lider jača svoju vezu s partnerom North Face. U ovom novom partnerstvu, Jeep sponzorira North Face® seriju za 2011, ekskluzivnu turneju koja će se održati u pet europskih gradova - Torinu, Barceloni, ​​Moskvi, Münchenu i Londonu a traje od 8. do 17. studenog 2011.
Saznaj više >
Juventus putuje Jeepom

Dvadeset pet primjeraka Jeep Grand Cherokee modela predani su Juventus nogometnom klubu, u smislu promocije Fiatovog vlasništva nad markom JEEP
Saznaj više >

Jeep