Grand Cherokee 2014
Stigao je novi 2014 Jeep® Grand Cherokee

Stigao je novi 2014 Jeep Grand Cherokee koji je poboljšan u smislu izvedbe, dizajna i udobnosti. Već najnagrađivaniji veliki SUV ikada, Grand Cherokee, ima novi osam-stupanjski automatski mjenjač ​​dostupan s cijelom paletom motora. Ovaj novi mjenjač smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova, te isto tako značajno poboljšava ubrzanje.

Novi vanjski i unutarnji dizajn obilježen je značajkama pojedine razine opreme na jedinstven način, a uključuju nova Bi-Xenon prednja svjetla s LED dnevnim svjetlima (DRLs) kao i nove kombinacije boja interijera / eksterijera. Korištenje vrhunskih materijala kao što su Natura Plus koža i kvalitetno drvo, te uvođenje novog trokrakog upravljača. Novi sadržaj se također nudi i u smislu multimedije. Tu je novi UConnect s 8,4" zaslonom osjetljivim na dodir.

Legendarne Jeep sposobnosti nije potrebno ni spminjati. Već dobro poznati Jeep Quadra-Lift zračni ovjes i Selec-Terrain sustav za bolje prijanjanje kotača na podlogu.Novi 2014 Jeep Grand Cherokee također nudi najnaprednije aktivne i pasivne sigurnosne značajke, uključujući novi Selec-Speed ​​kontrolu.

 

Jeep